Developer Direct — jak i kiedy oglądać prezentację Xbox i Bethesda

W jakiś sposób prawie skończyliśmy styczeń 2023 r., co oznacza, że ​​​​nadszedł prawie czas na Xbox i Bethesda Developer Direct – oto jak i kiedy obejrzeć prezentację.

Pokaz Xbox i Bethesda Developer Direct odbędzie się jutro, 25 stycznia o 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT i obiecuje nam dobrze przyjrzeć się, co jest kluczem Studia gier Xbox pracujący. Demo możemy obejrzeć na osadzonym poniżej kanale Xbox na YouTube, Xbox Kanał na Twitchu i Bethesdy Kanał Youtube oraz Kanał na Twitchu.

Xbox i Bethesda Developer Direct odbędą się 25 stycznia

Jeśli chodzi o to, co zobaczymy, a czego nie zobaczymy: Zespół Xbox był ostrożny w ustalaniu oczekiwań i już bezpośrednio stwierdził, że Starfield nie będzie na jutrzejszym pokazie, ponieważ zbliża się jego własny dedykowany program. Zobaczymy jednak nowy sposób grania Redfall ze szczegółami na temat gry jednoosobowej i wieloosobowej, walki, dostosowywania, otwartego świata i nie tylko, a także spojrzenie na wieloosobowy aspekt PvP. Legendy Minecraftawraz z nową akcją i szczegółami w grze Forza Motorsporti ogłaszając nową aktualizację rozdziału i nową funkcję The Elder Scrolls Online. Po Xbox i Bethesda Developer Direct odbędzie się również pełne wydarzenie ujawniające rozdział Elder Scrolls Online z większą ilością szczegółów.

Nasza ankieta pyta Co Cię najbardziej interesuje w Developer Direct? pokazał, że większość z Was szczególnie nie może się doczekać premiery Redfall; podczas gdy czekamy na ujawnienie, dlaczego nie sprawdzić wszystkiego, co wiemy o Luke’u Podsumowanie Redfall. Co ciekawe, drugą pod względem popularności opcją w ankiecie była „żadna z powyższych”; Zespół Xbox był dość małomówny na temat swoich nadchodzących dużych gier i wygląda na to, że niektórzy fani nie są zbyt zachwyceni składem tego wydarzenia.

Co myślisz? Będziecie oglądać z nami pokaz? Daj nam znać w komentarzach.

Leave a Comment